VolvoReneE1000.jpg

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie op 21 januari in Kasteel Hoekelum

Het bestuur nodigt U van harte uit voor de de nieuwjaarsreceptie die traditie getrouw plaatsvindt in Kasteel Hoekelum.

Tijdens de receptie zal oa de activiteiten kalender aan de orde komen, waarbij de leden kunnen stemmen op de opties voor de buitenlandreis.  Ook worden de nieuwe plannen voor onze 'onderdelenshop' gedeeld met de leden.  Het Bestuur wenst U een mooi uiteinde en een fantastisch 2018 toe!

nr.
9

Nieuws brief

 

December 2017

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie en keuze buitenlandreis september.

Het bestuur nodigt u van harte uit om op 21 januari 2018 aanwezig te zijn op de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging. Deze zal wederom plaatsvinden in Kasteel Hoekelum, Edenseweg 124 te 6721 KE Bennekom.
U wordt verwacht vanaf 15 uur en de receptie wordt afgerond omstreeks 17 uur.
 
Naast een terugblik door onze voorzitter op het afgelopen verenigingsjaar is er ook een vooruitblik op het komend jaar. Tevens zal door onze activiteitencoördinator het voorlopig programma voor 2018 gepresenteerd worden.
Naast het vaste programma zoals Nieuwjaarsreceptie,  de Algemene Leden Vergadering en de Volvo Klassiekerbeurs, komen ook de overige activiteiten aan de orde.
Voor deze laatste activiteiten doet de coördinator een dringend beroep op de leden om met initiatieven en geschikte datums te komen voor een activiteit.
Meldt u dus even aan voor de organisatie van een rit, al dan niet in combinatie met een landelijke of plaatselijke oldtimer vereniging bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Met betrekking tot de buitenlandreis begin September, wordt er dit jaar de mogelijkheid geboden tot het maken van een keuze tussen twee reizen tijdens deze receptie.
De volgende reizen worden gepresenteerd:

  • 5 daagse reis naar Engeland, met bezoek aan de autojumble van Beaulieu bij het Nationaal Automuseum.

  • 4 daagse reis naar Luxemburg, omgeving Clerveaux.

Voor degenen die dus interesse hebben in een van de reizen is het van belang present te zijn of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , uw voorkeur kenbaar te maken, waarbij natuurlijk de intentie aanwezig is om deel te nemen aan de betreffende reis.
De voorkeur per mail dient uiterlijk 15 januari binnen te zijn.
 
Graag zien wij u op 21 januari 2018 in Kasteel Hoekelum.
 
Het bestuur van het Volvo 1800ES Register.

Vind ons op Facebook
Volg ons via Twitter
 
Naar onze website