volvoReneH1000.jpg

Nieuws

Aankondiging Technische dag 25 november

Op 25 november aanstaande zijn we te gast bij Alain en Amber van Volvo Lotte in Ophemert (bij Tiel) voor onze technische dag! We hebben gekozen voor een brede insteek er is dan ook voor iedereen iets te doen en beleven. Dus, of je nou technisch bent of niet, een man of een vrouw bent, over een rijdende ES beschikt of niet: Kom 25 nov naar Ophemert!

Schilderij

Wat is er te doen op 25 november?

Op het programma staan: sleutelen op de brug, uitleg over APK en de mogelijkheid je eigen auto hierop na te lopen, uitleg over het injectie systeem en wat er zoal met de injectoren kan zijn, een workshop schilderen olv Amber, een rondrit van een uur door rivierenland. Ook is er verse koffie en kunnen we genieten van soep en broodjes.

Programma

Vanaf 9.30 – 11.00 uur sleutelen op de brug (2 bruggen)

11.00 uur APK lijst doornemen met de groep

          11.15 Rondje rijden door rivierenland (voor wie APK niet interessant vindt)

12.30 Lunch

13.00 uitleg werking injectie systeem

          13.15 workshop schilderen ( voor wie het injectiesysteem niet interessant vindt)

14.00 – 15.00 APK sleutelen

15.00 uur einde programma

Voor de workshop schilderen geldt nog aanvullend een speciale actie: wanner je meedoet met de workshop en daarbij een abstracte achtergrond schildert, kun je ervoor kiezen om door Amber op de achtergrond je ES te laten schilderen voor de speciale actie prijs van 100 euro! (naar wij denken een uniek cadeau met de feestdagen nog voor de deur).

Kosten

De kosten zijn als volgt:

-   Lunch: € 10 pp

-   Schilderworkshop € 20 pp

De kosten graag contant en gepast voldoen op 25 november

Opgeven

Aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag duidelijk vermelden:
-   Met hoeveel personen u komt en Vanaf hoe laat
-   Of (1 van) u mee schildert of niet

Aanmeldingen graag zsm maar uiterlijk donderdag 9 november.
Voor het sleutelen op de brug én voor het zelf nalopen van de eigen auto ad hand van de APK lijst geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt.
Dieetwensen voor de lunch graag ook even doorgeven.